Skip to main content

Siunaistilaisuus

Kun on viimeisten jäähyväisten aika, on kuvauksen hyvä antaa ulkopuolisen hoidettavaksi.


Siunaus- ja muistotilaisuuksien valokuvaukset ammattitaidolla

Minä näen, että valokuvan tärkein tehtävä on pysäyttää hetket

ja kertoa meille tapahtumista sellaisena kuin ne tapahtuvat. Koen ainutkertaisten tilaisuuksien tallentamisen valokuviksi tärkeänä ja hautajaiset ovat tällainen tilaisuus vahvimmillaan. On vaikeaa muistaa jokaista pientä yksityiskohtaa päivästä, joka kiitää huomaamattamme ohi. Sanotaan että suru sokaisee, minä toivon voivani tällöin olla omaisten silmät. Pyrin tallentamaan raskaasta päivästä jokaisen huomaamattomankin hetken ja tunteen kuviini, niin että voitte myöhemmin katsoa ja muistella tilaisuutta ja sinne saapuneita ihmisiä lämmöllä.

Hautajaiskuvaus alkaen 175e

Hautajaisten valokuvaus hinnoitellaan tilaisuuden keston ja luonteen mukaan. Otathan minuun yhteyttä mahdollisimman pian hautajaispäivän varmistuttua varataksesi kuvauksen tilaisuuteenne.

Pelkän siunaustilaisuuden valokuvaus on hinnaltaan 175 euroa sisältäen kuvauksen sovitusta ajankohdasta eteenpäin. Kuvien jälkikäsittely sekä toimitus sähköisesti internet-galleriassa vapain teettämisoikeuksin sisältyy kuvauksen hintaan. Valmistan toiveestasi myös valokuvat ja kuvakirjat tilaisuuden kuvista.

Siunaus- ja muistotilaisuuden valokuvaus yhteispakettina on hinnaltaan 250e / tunti toteutuneen kuvausajan mukaisesti alkaen siunaustilaisuudesta päättyen muistotilaisuuden haluttuun kohtaan. Kuvaustuntien hinta sisältää kuvien viimeistelyn sekä toimituksen sähköisesti internet-galleriassa.

Hautajaiskuvaukset ympäri Suomen