Skip to main content

Ilmakuvausta ammattitaidolla

Ilmakuvaus joustavasti, nopeasti ja edullisesti


Ilmakuvaus tarjoaa uusia näkökulmia

Ilmakuvaus luo poikkeavia ja erottuvia tarinoita, joissa hyödynnetään ilmakuvia ja ilmavideoita.  Ilmakuvaus dronen avulla on murto-osan niistä kuluista joita aiheutui vanhaan aikaan, jolloin ilmatilat olivat hallittavissa helikoptereiden ja lentokoneiden avulla. Drone-palvelut säästävät aikaa, rahaa ja riskejä kuitenkaan kuvauksen laadusta tinkimättä.

Dronekuvaus on kohteesta kuten asunnosta, asuinalueesta tai tontista ilmakuvauksella otettuja kuvia tai videoita, joita voidaan käyttää esimerkiksi kiinteistönvälittäjien myynti-ilmoituksissa tai nettisivuilla. Ilmakuvauksesta on tullut erittäin käyttökelpoinen työkalu monella eri toimialalla. Drone lentää yhä useamman työmaan yläpuolella dokumentoimassa rakennustyömaan vaiheita, tai sitä käytetään erilaisissa tutkimuskuvauksissa kuten maasto- ja metsäkuvaus tai esimerkiksi tarkastuksissa kuten kattotarkastukset ja tuulivoimaloiden tarkastukset.

Meillä on satojen kuvausten kokemus monipuolisista ilmakuvauksista ja luonnollisesti kaikki tarvittavat luvat ja vastuuvakuutus kunnossa.

Ilmakuvukset alk. 95€ alv. 0%