Skip to main content

Asunto- ja kiinteistökuvaus

Laadukkaat asuntokuvat edesauttavat asunnon myyntiä ja saavat myynti-ilmoituksen erottumaan joukosta. Valoisat ja raikkaat kuvat paljastavat asunnon todellisen potentiaalin heti kättelyssä, tuovat kodin parhaat puolet esiin ja saavat potentiaaliset ostajat kiinnostumaan asunnosta.


Asunto- ja kiinteistökuvaus

Kun olet myymässä, välittämässä tai markkinoimassa asunto- tai kiinteistöä, olen kumppanisi valokuvauksessa. Kuvaan visuaalisesti kauniita ja raikkaita myyntikuvia kodeista luottamuksella. Päätoiminta-alueeni asuntokuvauksissa on Hamina, Kotka sekä lähikunnat. Kuvaan myös mm. Pääkaupunkiseudulla, liikkuvan kuvauskaluston ansiosta.
Tarjoan ammattitaitoista laadukasta asuntojen valokuvausta kiinteistömarkkinointiin niin ammattilaisille kuin yksityishenkilöillekin. Uudiskohteen markkinointikuvat, parvekenäkymäkuvat, markkinointikuvat myyntiesitteisiin tai sosiaaliseen mediaan, ilmakuvat, tonttikuvat dronella, esittelyvideot, alue-esittelyvideot. Ammattilaisen toteuttama asunto- ja kiinteistökuvaus avaintekijä roolissa nopeassa kaupanteossa!
Asunto- ja kiinteistökuvaukset alkaen 95€ alv 0%